Arduino

 

Arduino on helppo ja nopea tapa toteuttaa niin vaativat tuotekehitys- kuin omat tee-se-itse elektroniikkaprojektit.

Arduinon avulla kehität interaktiivisia esineitä, tuotantotapoja, valvontalaitteita, valoja, moottorinohjauksia tai melkein mitä vain mieleesi juolahtaa. Laitteet voivat olla joko stand-alone tyyppisiä tai niitä voidaan ohjata esim GPS, Wifi tai Ethernetiä käyttäen.

Tarvittava peruslaitteisto koostuu Arduino mikrokontrollerista, ohjelmointikaapelista sekä IDE ohjelmointiympäristöstä. Mikrokontrollereita on useita riippuen tarvittavasta I/O lukumäärästä sekä muista ominaisuuksista. Veloituksetta ladattavasta Arduino IDE ohjelmointiympäristöä on helppo käyttää ja valmiita koodeja sekä apua saa aina toimivan asiantuntijayhteisön kautta.

Olemme keränneet tuotevalikoimiin muutamia mikrokontrollereita sekä tarvikkeita, joilla saat projektisi alkuun. Kilpailijoistamme poiketen USB-ohjelmointikaapeli toimitetaan aina mikrokontrollerin yhteydessä sekä tarvittaessa myös 3D-skannattu *.*stl-tiedosto. Osaavissa käsissä *.*stl-tiedosto voidaan hyödyntää CAD/CAM suunnittelua vaativissa toteutuksissa.

 

ADK UNO R3 3d_1

 

Koska Arduino perustuu avoimeen lähdekoodiin on myös sen teknologiainfra, mukaanlukien mikrokontrolleri, virtapiiri ja muut komponentit, päätetty pitää avoimena.

Olemme valinneet edustamamme tuotteet täydellistä IDE ohjelmointiympäristö ja Windows/Linux yhteensopivuutta silmällä pitäen (mm. bootloader valmiina). Näin voit olla varma että saat projektisi muitta mutkitta ja kustannustehokkaasti käyntiin.